POP in POS materiali

 

x-stojaloPromocijska stojala za pospeševanje prodaje oz. POS/POP stojala so v današnjem času nepogrešljiv pripomoček pri pospeševanju prodaje v trgovskih centrih, trgovinah, salonih, hotelih, turističnih agencijah, na sejmih, itd.

Naša prednost je, da izdelujemo unikatna POS stojala glede na specifične potrebe naših naročnikov.  POS personificirana stojala so potiskana in obrezana po poljubnih konturah, z grafikami in dimenzijami po vaših potrebah in željah.Na voljo so tudi klasična promocijska stojala, ki jih opremimo z vašo grafiko:

  • Pingvin stojala (L ali X izvedba)
  • ROLL UP stojala
  • A stojala
  • Stojala za plakate
  • Sejemske stene
  • Stojala za zastave (Beach Flag)
  • CLIP&CLAP okvirji in stojala

 

Promocijski pulti 

Promocijski pult je idealen  za predstavitev izdelkov in storitev v samem prodajnem prostoru. Konstrukcija je lahka in kompaktna. Sestavljanje in razstavljanje stojnice je hitro in preprosto.

promocijski-pult4.JPGpromocijski-pult2.JPGpromocijski-pult1.JPG1promocijski-pult3.jpg

 

Reklamne zastave

 

Klasične zastave: Kot učinkovito sredstvo promocije, označevanja in reklamiranja  vam skupaj z drogovi za zastave nudimo tisk zastav. Zastave tiskamo obojestransko pretežno na poliestrsko tkanino, ki je zelo odporna na različne vremenske vplive. Zastave so standardne velikosti 1 x 3 m, živih barv, obstojne in pralne, motiv je zrcalno viden na hrbtni strani. Drogovi za zastave, ki omogočajo obračanje za 360° po vetru in imajo fiksiran navpičen položaj zastave zagotavljajo maksimalno vidnost in stalno razpetost zastave. V ponudbi imamo aluminijaste drogove za zastave višine 6 ali 8 metrov, ki jih po želji tudi vgradimo.

Promocijske zastave različnih oblik (flying banner, teardrop, kapljice, beach flag), ki so napete na fleksibilno mobilno stojalo, kjer je na izbiro več oblik in velikosti stojal za zastave.

zastave2.JPGzastave.jpgzastave1.JPG


Napete tekstilne grafike na razne okvirje za reprodukcije velikih dimenzij, za dekoracijo prostorov, za vidno promocijo v trgovskih objektih ali za sejemsko ozadje.

reklame-zarn-logo

Kontaktirajte nas

Naslov:
Pleteršnikova 18 ,
8250 Brežice
Tel:
+(386) 07 49 93 555
Fax:
+(386) 07 49 93 556
Email:
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.