Embalaža

summaf izdelki

Embalaža…

Prodajna ali darilna embalaža mora biti estetsko oblikovana in kakovostna, da poudari vrednost izdelka in kupca privabiti k nakupu.

 

Izdelamo Vam lahko prodajno ali darilno embalažo ali škatle različnih dimenzij in materialov, manjših ali večjih serij. Škatle so lahko različnih oblik, s pritrjenim ali ločenim pokrovom, sestavljene brez lepljenja, z dodatki -PVC zaščite,…. Velikost lahko prilagodimo enemu ali več izdelkom, katerim so škatle namenjene. Z dodatnimi vmesnimi polnili lahko optimalno izkoristimo prostor za več izdelkov, ob tem pa izdelke zaščitimo pred poškodbami ob transportu.

Za izdelavo embalaže uporabljamo različne materiale: lepenko, mikroval, karton, papirje različnih debelin, struktur in barv, PVC… na izbiro imate kaširano embalažo (potiskan trdi karton se na kaširnem stroju nalepi na valoviti karton), druga možnost pa je, da je prelepljena s potiskano samolepilno folijo.

Če želite izstopati, pa predlagamo specialne efekte za dodelavo embalaže: parcialno UV,mat laminacijo ali lak, sijaj plastifikacijo, zlatotisk ali slepi tisk…

Za manjše naklade embalažo izdelamo z laserskim izrezovalnikom. V primeru večjega naročila pa izdelamo orodje za izsekovanje in z njim izdelamo željeno količino. Izgled in obliko embalaže lahko popolnoma prilagodimo izdelku in zahtevam naročnika.

reklame-zarn-logo

 

 

 

Kontaktirajte nas

Naslov:
Pleteršnikova 18 ,
8250 Brežice
Tel:
+(386) 07 49 93 555
Fax:
+(386) 07 49 93 556
Email:
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.