Reklame Žarn

reklame-zarn

Smo podjetje, ki se že od leta 1999 ukvarja z vizualnimi komunikacijami, oziroma realizacijo le teh. Začetek naše dejavnosti je bila usmerjena predvsem v izdelavo vseh vrst reklamnih tabel, skozi leta pa smo dejavnost razširili tudi na oblikovanje in izdelavo drugih promocijskih izdelkov in rešitev.

V tem času se je podjetje tako kadrovsko kot tudi prostorsko širilo, saj smo se v mesecu aprilu 2009 preselili v večje poslovne prostore in s tem tudi povečali proizvodnjo ter dejavnost razširili na nove izdelke in programe. Poseben segment naše dejavnosti je usmerjen v razvoj in izdelavo promocijskih pripomočkov za gradbena podjetja, kot so vzorčne mape, katalogi, vzorčniki.

Sledimo novim tehnologijam in postopkom, s katerimi svojim strankam nudimo kvalitetno in hitro storitev. Naši izdelki s svojim izgledom in funkcionalnostjo dvigujejo raven prepoznavnosti poslovnih zgradb, trgovin, lokalov, izložb, prevoznih sredstev, sejemskih prostorov, ulic,...S svojimi poslovnimi partnerji v Sloveniji in tujini gradimo dolgoročne odnose.

Trudimo se, da so v naših storitvah in proizvodnem programu zajeti vsi izdelki, ki se uporabljajo za oglaševanje, označevanje, usmerjanje, reprezentančno predstavljanje in promocijo storitev oz. izdelkov naših naročnikov.

Skozi vsa leta pri svojem poslovanju sledimo načelu razvoja, inovativnosti in kvalitete. S tem ohranjamo zaupanje zvestih poslovnih partnerjev in iščemo nove tržne poti za svoje izdelke.

Veseli bomo, če boste z našo pomočjo ustvarili svojo prepoznavno podobo.

 

reklame-zarn-logo

 

 

 

Kontaktirajte nas

Naslov:
Pleteršnikova 18 ,
8250 Brežice
Tel:
+(386) 07 49 93 555
Fax:
+(386) 07 49 93 556
Email:
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.