Poslovna darila 2022

banner stran poslovna darila
Promocijski izdelki in darila so v poslovnem svetu eden najboljših načinov za dvigovanje prepoznavnosti podjetja ali blagovne znamke. Glavno vodilo pri izbiri poslovnega darila je izvirnost in primernost, saj mora imeti osebno noto, hkrati pa mora predstavljati podjetje ali osebo, v imenu katere je darilo podarjeno. Pripravili smo široko ponudbo izdelkov in daril za poslovne-promocijske namene, kot tudi izdelke za podjetja, ki iščejo izvirna darila z osebno noto za svoje zaposlene,  poslovne partnerje in kupce.
Naročila sprejemamo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
 
Vse izdelke opremimo z vašim logotipom/grafiko, saj razpolagamo z različnimi tehnologijami za dotisk/personalizacijo:
  • LASERSKO GRAVIRANJE
  • SITOTISK,
  • DIGITALNI TISK,
  • UV TISK
  • IN VEZENJE.
Stranke lahko razveselite s klasičnimi poslovnimi in uporabnimi darili, ki jih lahko najdete v zgornjih kategorijah. Za vse tiste, ki želite nekaj novega, smo izpostavili trendovske izdelke, ki se nahajajo pod zavihkom UNIKATNA DARILA.
 
Če želite posebej izstopati lahko za vas oblikujemo EMBALAŽO PO MERI ali dotisk na embalažo. Kot „piko na i“ lahko izdelkom dodate še unikatne voščilnice ali vabila. Prelistajte zgornje kataloge, nas pokličite ali obiščite v naših poslovnih prostorih na Pleteršnikovi 18 v Brežicah ali Peruzzijevi 82 v Ljubljani, kjer si lahko našo ponudbo ogledate v živo, mi pa Vam bomo z veseljem svetovali in pomagali pri izbiri najustreznejših daril.

reklame-zarn-logo

 

seal qr

Kontaktirajte nas

Naslov:
Pleteršnikova 18 ,
8250 Brežice
Tel:
+(386) 07 49 93 555
Fax:
+(386) 07 49 93 556
Email:
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.