Poslovna darila 2019

pasica poslovna darila
Promocijski izdelki in darila so v poslovnem svetu eden najboljših načinov za dvigovanje prepoznavnosti podjetja ali blagovne znamke. Glavno vodilo pri izbiri poslovnega darila je izvirnost in primernost, saj mora imeti osebno noto, hkrati pa mora predstavljati podjetje ali osebo, v imenu katere je darilo podarjeno. Pripravili smo široko ponudbo izdelkov in daril za poslovne-promocijske namene, kot tudi showroom za posameznike, ki iščejo izvirna darila z osebno noto.
koledarjipisarniski in eko programdom in bivanjerokovnikipotovanje in prosti castekstil in dezniki
Pomagali Vam bomo ustvariti darila, po katerih si Vas bodo vaši poslovni partnerji, stranke in najbližji resnično zapomnili. Razveselite jih lahko z:
UNIKATNIMI IZDELKI: ure, stojala za vina, puzzle, novoletnimi okraski, posterji...
pasica unikatna darila
 
IN UPORABNIMI DARILI: bloki, svinčniki, dežniki, skodelice, vžigalniki, nahrbtniki, kozarci, majice, kape...
Našo ponudbo pa smo razširili s SLOVENSKIMI produkti: ročni izdelki iz keramike, čokoladice, mila, vina, suhomesnati izdelki, med in olja... Vse izdelke opremimo z vašim logotipom/grafiko, saj razpolagamo z različnimi tehnologijami za dotisk/personifikacijo:
  • LASERSKO GRAVIRANJE
  • SITOTISK,
  • DIGITALNI TISK,
  • UV TISK
  • IN VEZENJE.
Če želite posebej izstopati lahko za Vas oblikujemo EMBALAŽO PO MERI ali dotisk na embalažo. Kot piko nad i lahko izdelkom dodate še unikatne voščilnice in vabila.
 
Prelistajte zgornje kataloge, nas pokličite ali obiščite v naših poslovnih prostorih na Pleteršnikovi 18 v Brežicah, kjer si lahko našo ponudbo ogledate v živo, mi pa Vam bomo z veseljem svetovali in pomagali pri izbiri najustreznejših daril.
 

reklame-zarn-logo

 

Kontaktirajte nas

Naslov:
Pleteršnikova 18 ,
8250 Brežice
Tel:
+(386) 07 49 93 555
Fax:
+(386) 07 49 93 556
Email:
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.